یک باربیکیو آجری

یک باربیکیو آجری داشته باشید. نکات کاربردی

داشتن یک باربیکیو توکار در باغ یا تراس در خانه یک کار لوکس کوچک میباشد که در دسترس همه است. این می تواند یک باربیکیو کوچک یا یک آشپزخانه واقعی در فضای باز، سینک و همه چیز باشد. یک باربیکیو آجری حتی کوچک هم میتواند برای صاحب خانه و جمع های دورهمی لذت بخش باشد.

اگر تصمیم گرفته اید این حس را به خودتان بدهید، در این پست وبلاگ بنا مارکت راهنمای کوچکی در مورد نحوه درست کردن کباب پز آجری در خانه پیدا خواهید کرد. یک پروژه ساده که نیازی به هزینه زیادی ندارد و پس از اتمام، لحظات شادی زیادی را برای شما به ارمغان می آورد.

مواد لازم ساخت یک باربیکیو آجری

قبل از شروع به کار، باید با در نظر گرفتن موادی که به آن نیاز داریم، بودجه کمی در نظر بگیریم. اگرچه فهرست ممکن است بسته به نوع ساخت و اندازه آن متفاوت باشد، اما اساساً می تواند این باشد:

  • بتن یا سنگ طبیعی برای پایه.
  • آجر، برای پایه و دودکش.
  • سیمان.
  • آجر و سیمان نسوز برای محل پخت و پز.
  • پروفیل های فلزی برای نگهداری گریل.

در صورت تمایل می توان از کاشی ها و سایر عناصر زینتی نیز استفاده کرد. تجهیزات ایمنی برای کار نیز باید در بودجه گنجانده شود: عینک، دستکش، ماسک و غیره.

کباب پز داخلی را کجا قرار دهیم؟

این موضوع جزئی نیست. ایستاده یا چسبیده به دیوار؟ گاهی اوقات مکانی که ما بیشتر دوست داریم نه بهترین است و نه امن ترین. ما باید جایی را در باغ، پاسیو یا تراس خود انتخاب کنیم که بتوانیم با کباب پز داخلی خود بدون جرقه یا خاکستری که آسیب ناخواسته ایجاد کند آشپزی کنیم.

موضوع دیگری که باید ارزیابی شود دودکش است. آیا دودکش برای باربیکیو لازم است؟ اگرچه در ابتدا نه، اما گزینه خوبی برای جلوگیری از آزار دود ما و مهمانانمان است.

باربیکیو آجری خود را مرحله به مرحله بسازید

باید ساخت باربیکیو آجری خود را کاری بدانیم که از پایین به بالا ساخته میشود. این مراحلی است که باید دنبال کنید:

پایه

تهیه پایه برای کباب پز آجری ضروری نیست، اگرچه توصیه می شود. چگونه آن را درست انجام دهیم؟ هنگامی که محدوده ای که قرار است باربیکیو نصب می شود مشخص شد، یک لایه سیمان اعمال می شود که پایه بتنی و سنگ های طبیعی روی آن قرار می گیرد. شکاف های باقی مانده در این بین را می توان دوباره با سیمان پر کرد.

مطالعه بیشتر: سیمانکاری خانه و ساختمان

ستون ها

اینها می توانند آجر و ملات یا بتن باشند. اولی همه کاره تر هستند، زیرا به شما امکان می دهند کف یا سوراخ هایی را برای نگهداری هیزم یا ظروف آشپزخانه طراحی کنید، اما دومی محکم تر است.

اجاق گاز و فر

میز کار همان «میزی» است که خود کباب روی آن می رود (اگرچه می توان آن را از دو طرف امتداد داد تا فضای مفیدتری داشته باشد)، بنابراین استفاده از آجرهای نسوز به ویژه مقاوم در برابر دمای بالا ضروری خواهد بود. با همین آجرها و با سیمان نسوز باید سه جداره تنور را هم ساخت. لازم است نوعی تکیه گاه برای گریل آماده کنید، یا با ایجاد سوراخ یا اضافه کردن پروفیل های فلزی مانند آنهایی که سینی ها را در اجاق های آشپزخانه نگه می دارند.

هود و دودکش

هود یک عنصر بسیار مهم است، زیرا هر باربیکیوی داخلی به یک منطقه دودکش نیاز دارد. در این مرحله استفاده از قالبی به شکل گنبد قوسی که دودکش روی آن می رود (به دلخواه) ضروری خواهد بود. برای اینکه کار کند و دود به درستی تخلیه شود، باید در پایه آن پهن تر و در بالا باریک تر باشد.

همانطور که می بینید، ساختن کباب پز توکار در خانه تنها به کمی مهارت نیاز دارد. با این حال، گزینه های دیگری مانند باربیکیو گازی، تمیز و کاربردی نیز وجود دارد که باید در نظر بگیرید. یا باربیکیوهای پیش ساخته ای که فروشگاه‌ها می فروشند که از قبل ساخته شده اند و فقط باید جایی در باغ خود برای آن پیدا کنید. البته انتخاب با شماست!

مطالعه بیشتر: لیست خدمات بنایی ساختمان

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.